Ledig stilling

Kystnett spiller en viktig rolle i det grønne skiftet i Nord-Salten. Vårt strømnett muliggjør samfunns- og næringsutvikling, bosetting og elektrifisering av transport og havbruk. Vi forbereder flere større prosjekter for å bygge ut kraftnettet i regionen, og vi søker aktivt å ta i bruk ny teknologi for å gjøre denne jobben grønnere, smartere og mer effektivt.

27.01.202105:40 Tone Jespersen

Vi har ledig stilling som Prosjektingeniør 

 Vi søker etter deg som vil:

  • Delta i det grønne skiftet!
  • Bidra til elektrifisering og mer miljøvennlige løsninger.
  • Delta i elektrifiseringen av transportsektoren og havbruksnæringa.
  • Være med på å etablere nye løsninger og anlegg bygd for fremtiden!
  • Ha spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent nettselskap. 

Som prosjektingeniør er du en av flere ressurser som har ansvar for prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter i både distribusjons- og regionalnettet.

Vi lyser nå ut et 2-årig engasjement knyttet til:

  • Elektrifisering av ferger 2022-2024.
  • Elektriske anlegg ny E6 Megården-Mørsvikbotn, Sørfold 2022-2027.
  • Spennende industriprosjekter og store prosjekter hos flere av våre nettkunder.

Benytt muligheten til å oppleve Nord-Norge! Bo og jobb på vakre Hamarøy, midt mellom Lofoten, Steigen og Bodø. Vi kan love fantastiske omgivelser, et rikt kulturliv, trivelige mennesker og en interessant jobb.

Du må ha minimum bachelorgrad i elkraft/fornybar eller tilsvarende, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Vi ser etter en med gode samarbeidsegenskaper, en som er løsningsorientert, strukturert og har evne til å skape tillit både eksternt og internt.

Det er mulig med avansement til prosjektleder etter hvert, og det kan bli aktuelt med fast ansettelse.

Vi tilbyr en spennende og variert stilling i en solid og attraktiv bedrift. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, velordnede arbeidsforhold og et hektisk men trivelig arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Bedriften har et solid fagmiljø med fokus på kompetanse og kvalitet. Vi tilbyr hjelp til å skaffe bolig. Arbeidssted er Ulvsvåg i Hamarøy kommune.

Spørsmål om stillingen kan rettes til nettsjef Stig Johansen, tel 414 23 989.

Søknad med CV og attester sendes til stig.johansen@kystnett.no snarest.

 

Bli lærling i Kystnett!

Kystnett har lang erfaring som lærlingebedrift, og bidrar årlig til at nye lærlinger får sine fagbrev. 
 
Vi tar imot søknader fra deg som ønsker lærlingeplass som energimontør. Mulighetene for fast jobb i selskapet etter bestått fagprøve er stor. Ta kontakt med Knut-Erik Solhaug, avdelingsleder nettdrift, på telefon 41 66 45 38 for nærmere informasjon.
 
Kystnett er et framtidsrettet nettselskap med sterk lokal forankring og lang fartstid. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter. Bedriften har et solid fagmiljø med fokus på kompetanse og kvalitet. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, velordnede arbeidsforhold og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har et godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær, og driver i tidsriktige lokaler. Vi tilbyr hjelp til å skaffe bolig.

Vil du sende oss en åpen søknad?

Kystnett er et framtidsrettet nettselskap med sterk lokal forankring og lang fartstid. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter for deg som vil bo og arbeide i Nord-Salten. Bedriften har et solid fagmiljø med fokus på kompetanse og kvalitet. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, velordnede arbeidsforhold og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har et godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær, og driver i tidsriktige lokaler. Vi tilbyr hjelp til å skaffe bolig.

Hvis du er interessert i å undersøke jobbmulighetene må du gjerne ta kontakt med viseadministrerende direktør Tone Jespersen på e-post tone.jespersen@nordsaltenkraft.no, på mobil 93451905, eller komme innom vårt hovedkontor på Ulvsvåg.