Bli lærling i Kystnett!

Kystnett har lang erfaring som lærlingebedrift, og bidrar årlig til at nye lærlinger får sine fagbrev. Bli lærling i Kystnett!

Vi tar nå imot søknader fra deg som ønsker lærlingeplass som energimontør. Mulighetene for fast jobb i selskapet etter bestått fagprøve er stor. Ta kontakt med Knut-Erik Solhaug, avdelingsleder nettdrift, på telefon 41 66 45 38 for nærmere informasjon.

Kystnett spiller en viktig rolle i det grønne skiftet i Nord-Salten. Vårt strømnett muliggjør samfunns- og næringsutvikling, bosetting og elektrifisering av transport og havbruk. Vi forbereder flere større prosjekter for å bygge ut kraftnettet i regionen, og vi søker aktivt å ta i bruk ny teknologi for å gjøre denne jobben grønnere, smartere og mer effektivt.

Kystnett er et framtidsrettet nettselskap med sterk lokal forankring og lang fartstid. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter. Bedriften har et solid fagmiljø med fokus på kompetanse og kvalitet. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, velordnede arbeidsforhold og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har et godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær, og driver i tidsriktige lokaler. Vi tilbyr hjelp til å skaffe bolig.